Lektoriranje diplomskih nalog


Nudimo kvalitetno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih nalog, doktorskih disertacij in vseh ostalih zaključnih del. Lektoriranje ni le površen pregled besedila, ampak obsega natančen in dosleden jezikovni pregled besedila ter odpravljanje pravopisnih, slovničnih in nenazadnje tudi tipkarskih napak. Nalogo po končanem lektoriranju prejmete v dveh verzijah – prva vsebuje vse popravke, druga pa je že pripravljena na tisk.

Lektoriranje diplom vedno opravimo v dogovorjenem roku. Naloge so ponavadi lektorirane v dveh delovnih dneh, vendar je čas lekture odvisen tudi od zahtevnosti naloge in obsega naročil. Če se vam mudi, se lahko dogovorimo tudi za krajši rok.


Kdo lektorira?

Ekipo VSEZADIPLOMO sestavljajo usposobljeni lektorji (slavisti) z večletnimi izkušnjami na področju lektoriranja.


Potrdilo o lektoriranju

Za lektoriranje lahko izdamo potrdilo o strokovnem pregledu besedila, če fakulteta zahteva, pa potrdilu lahko priložimo tudi kopijo diplome lektorja.


Cene in način plačila

Cena lektoriranja diplomskih nalog je od 1,4 EUR 1,2 EUR na avtorsko stran (ena avtorska stran standardno obsega 1500 znakov brez presledkov). Plačilo je možno po predračunu (s plačilnim nalogom na banki, pošti ali preko elektronskega bančništva) ali z gotovino v prostorih našega podjetja.Želite točno ponudbo za lektoriranje vaše naloge?

Za pripravo točne ponudbe potrebujemo gradivo v elektronski obliki. Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ali svojo diplomsko nalogo pošljite na info@vsezadiplomo.si

Polja, označena z *, so obvezna.


Poleg lektoriranja potrebujem tudi:

prevod povzetkatehnično oblikovanjetisk in vezavo

Datoteka:

Največja velikost datoteke je 2 MB. Če je datoteka večja, nam jo posredujte na info@vsezadiplomo.si