Lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil


Nudimo kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih nalog, doktorskih disertacij in drugih besedil.

Lektoriranje ni le površen pregled besedila, ampak obsega natančen in dosleden jezikovni pregled besedila ter odpravljanje pravopisnih, slovničnih in nenazadnje tudi tipkarskih napak.

Nalogo po končanem lektoriranju prejmete v dveh različicah – prva vsebuje vse popravke, druga pa je že pripravljena na tisk.

Lektoriranje vedno opravimo v dogovorjenem roku. Čas lekture je odvisen od zahtevnosti naloge in obsega naročil. Če se vam mudi, se lahko dogovorimo tudi za krajši rok.


Kdo lektorira?

Ekipo VSEZADIPLOMO sestavljajo usposobljeni lektorji (slavisti) z večletnimi izkušnjami na področju lektoriranja.


Potrdilo o lektoriranju

Za lektoriranje lahko izdamo potrdilo o strokovnem pregledu besedila, če fakulteta zahteva, pa potrdilu lahko priložimo tudi kopijo diplomske listine lektorja.


Cene in način plačila

Za pripravo točne ponudbe potrebujemo gradivo v elektronski obliki, ki ga lahko pošljite na info@vsezadiplomo.si. Plačilo je možno po predračunu (s plačilnim nalogom na banki, pošti ali preko elektronskega bančništva) ali z gotovino v prostorih našega podjetja.Želite točno ponudbo za lektoriranje?

Za pripravo točne ponudbe potrebujemo gradivo v elektronski obliki. Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ali gradivo pošljite na info@vsezadiplomo.si

Polja, označena z *, so obvezna.


Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Največja velikost datoteke je 2 MB. Če je datoteka večja, nam jo posredujte na info@vsezadiplomo.si